Om Oss

OM OSS PÅ MOONSTAR

När vi ska beskriva oss själva måste vi börja med att prata om dig. Vår affärsidé bygger på tron att du besitter en oändlig potential, precis som alla människor. Vi vet samtidigt att du har för lite tid för att ta vara på den. Vi jobbar med städning, så enkelt är det. Samtidigt gör vi något så unikt som att skapa tid. Vi vill förstå dig och din vardag för att hitta hur vi på bästa sätt kan bidra till en effektiv, inspirerande och trygg miljö, i hemmet eller på jobbet. Vi städar och organiserar, fräschar upp och optimerar så att du kan använda din tid till det som är viktigast för dig. När du tänker på Moonstar ska du inte tänka på städning utan på den där picknicken med familjen du hann med i tisdags, löprundan du hade energi till imorse och projektet du hade fokus till att avsluta på jobbet idag.

Vi tillhandahåller vår egen kvalitetsservice för att skydda miljön

Vi vill inspirera och motivera människor till att hitta sin passion i livet. Vad brinner du för? Vad vill du göra med din tid? Vi hoppas att vi kan hjälpa dig en bit på vägen genom att frigöra tid för dig samtidigt som vi bidrar till en inspirerande och hemtrevlig miljö.

f1-copyright-370x230.jpg

Nöjda kunder

Moonstar erbjuder privatpersoner och företag allt inom städning och rengöring.
82555c46-3f09-4dba-9f58-2055c147e46c-370x232.jpg

Tvätt av belagda Ytor

Vårerbjudande! Boka din tjänst online, få 10% rabatt!
042ccf55-7c22-4fea-8a3c-469aea3e4716-370x232.jpg

Boka Fönsterputs

Ta hjälp av våra professionella fönsterfutsare!

Trygghet

För att du som kund ska känna dig trygg så följer Moonstar branschens högsta krav när det gäller säkerhet och ansvarsfrågor.

Säkerhetspolicy & Nyckel hantering
Det kan kännas lite ovant att lämna över dina nycklar till ett företag. Mottagande av nycklar och larmkoder innebär ett stort ansvar. Ditt förtroende är avgörande för oss, därför hanterar vi dina nycklar med högsta försiktighet.

Med vår långa erfarenhet av lokalvård av både kontor, skolor och bostäder har vi tagit fram säkra rutiner för nyckelhantering. När de inte behövs för att vår personal ska kunna utföra sitt arbete, förvaras nycklar och eventuella larmkoder i kassaskåp.

För din trygghet har allHögaa anställda väl synliga ID-kort på sig. För att försäkra oss om våra medarbetare anställer personal som är pålitlig och korrekt, kollar vi upp deras bakgrund enligt § 9 för att se om det finns något i deras brottregister.

Vår medarbetare har tystnadsplikt och får signera sekretessavtal.

Om du inte vill lämna ifrån dig hemnycklarna går det bra, men då behöver någon vara hemma för att öppna för städaren.

F-Skatt & momsregistering
F-skatt betyder att firma betalar sina skatter själv och du kommer inte att räknas som arbetsgivare för din städerska.

Nöjd kund garanti
Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti på utfört arbete. Det gäller alla våra tjänster och innebär att om du inte blir nöjd åtgärdar vi problemet på en gång.

Ansvarförsäkring & Personal försäkring
Heltäckande försäkringar är viktigt för att du ska känna dig trygg när vår personal utför sitt arbete i ditt hushåll. Det är bra att veta att våra städpartner och deras anställda är väl försäkrade, om en olycka skulle ske.

Personal
Det är alltid samma städare/städerska som tar hand om ditt hem. Om din ordinarie städare är sjuk eller ledig informerar vi om detta och skickar en vikarie.

Miljöpolicy
Vi strävar efter att vara miljövänliga genom att använda miljövänliga/miljömärkta städprodukter och minimera förbrukningen av kemikalier. Detta gäller för företagskunder.